Blog Sukses 5S

"Gerbang perkongsian kreativiti & inovasi anda, semoga kita menjadi insan yang berfikiran sukses....senyum, seronok, sejahtera & syukur selalu.."
>>>> Fokus kepada Amalan Persekitaran Berkualiti 5S/QE - Sisih, Susun, Sapu, Seragam & Sentiasa Amal.. Jom 5S!! <<<<

Khamis, 29 Disember 2011

SAYANGI SELANGOR CARNIVAL

Sempena cuti sekolah dan penutup tirai 2011, satu Karnival Sayangi Selangor telah dianjurkan bermula semalam (28 Disember) hingga 31 Disember 2011. Pelbagai acara dan aktivit menarik telah dibuat oleh pihak penganjur. Berdasarka laporan media dan brouser berkenaan, karnival ini penuh aktiviti dan warna warni (maklumlah dibuat di iCity, Shah Alam), antaranya Pameran Kereta/Motosikal Klasik, Pertunjukan Belon Panas, Karaoke, Game untuk Kanak-kanak, Pertandingan Bola Sepak, Konsert Artis dan pelbagai lagi (rujuk brousur dibawa)
Objektif aktiviti dan karnival ini adalah untuk mewujudkan kesedaran dan persefahaman dalam kalangan masyarakat umum mengenai pelbagai program pembangunan yang dilaksanakan oleh kerajaan dan Perdana Menteri dijadualkan menghadiri karnival ini. Jom le ke sini bawak anak-anak, ia dibuka selama 4 ahri bermula jam 9pagi hingga 12malam. Semoga Sukses Selangor dan Sayangi Selangor Selalu..

Tiada ulasan:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...