Blog Sukses 5S

"Gerbang perkongsian kreativiti & inovasi anda, semoga kita menjadi insan yang berfikiran sukses....senyum, seronok, sejahtera & syukur selalu.."
>>>> Fokus kepada Amalan Persekitaran Berkualiti 5S/QE - Sisih, Susun, Sapu, Seragam & Sentiasa Amal.. Jom 5S!! <<<<

Isnin, 20 Jun 2011

KREATIF - Vandalisme @ Tugu

Kreatif tak kena tempat!.. di Jerman, satu Tugu peringatan telah di vandalisme dengan dicat bergitu 'berseni' sekali menghasilkan watak-watak super hero.. butiran lanjut bacalah keratan akhbar Kosmo Ahad (19 Jun 2011) ini..
Lihat lah..'Tugu' yang telah di 'kartun' kan..emmm macam-macam hal

Tugu jadi mangsa vandalisme

SOFIA - Satu tugu peringatan yang dibina untuk mengingati ulangtahun liberalisasi Tentera Merah Rusia ke atas Bulgaria pada tahun 1944 di Sofia, Bulgaria telah ditukar menjadi karektor adiwira dan kartun popular seperti Superman. Sehingga kini, tiada siapa yang tahu artis grafiti mana yang bertanggungjawab melakukan perbuatan vandalisme itu, lapor sebuah akhbar.
Berada di tengah-tengah ialah watak Superman dengan lambang huruf 'S' berwarna kuning merah dan baju berwarna biru. Di sebelah kiri pula ada watak Santa Claus, manakala maskot rangkaian makanan segera McDonalds, Ronald McDonald berada di sebelah kanan. Tidak ketinggalan, watak Joker yang diambil daripada filem Batman. Pada bahagian bawah, artis grafiti itu menulis "Bergerak bersama masa" dalam bahasa Bulgaria menggunakan cat berwarna hitam. 

Tiada ulasan:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...